ACTIVITEITEN

ZOMERCONCERT aan de GAASPERPLAS

23 feb 2020

Wie erbij was, herinnert zich vast nog het openluchtconcert van augustus 2018. Ruim 300 bezoekers uit Nellestein en omgeving genoten toen van het concert van EVA Vocaal & Mosa Brass.

foto 1_grachtenfestival 2020
Inschrijving

Ook dit jaar bood het Grachtenfestival buurtconcerten aan, waarvoor inschrijving met motivatie vereist was. Het bestuur van de BVN greep deze kans en diende een aanvraag in.

 
Thema

Het Grachtenfestivalthema van dit jaar is Wonder.
Van de 49 aanvragen werden er kort geleden 12 gehonoreerd, waaronder… Nellestein!

Previous
Next
Het wonder is geschied
Deze zomer komt het Grachtenfestival opnieuw naar onze wijk. Nadere informatie over de inhoud  van het concert, de musici, datum en tijd ontvangen we pas later dit jaar. Het enige dat we nu weten is dat het concert overdag plaatsvindt in het weekeinde van 8/9  of 15/16 augustus. We informeren de wijk zodra we meer weten!

 

KLIK HIER VOOR DE EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

40 JAAR NELLESTEIN

Nellestein is jarig en daarom organiseren Initiatiefgroep Voorzieningen Nellestein (IVON) en de BVN gezamenlijk diverse jubileumactiviteiten, verspreid over het jaar.

Drie activiteiten hebben intussen al plaatsgevonden: op 9 maart vierden de nutstuinders hun 40-jarig bestaan met een feestelijke compostdag, op 23 mei konden de aanwezige Nellesteiners genieten van de lezing De swingende Bach door buurtgenoot Govert Jan Bach en op 23 juni konden Nellesteiners ‘te water’ op de open dag van de watersportverenigingen.

 

FOLDER ZOMERACTIVITEITEN

De folder met de zomeractiviteiten in dit kader is op dit moment nog bij de drukker. Binnenkort wordt deze in heel Nellestein thuis bezorgd.

Klik hier voor de preview van de zomeractiviteiten.
Of bekijk hier de digitale versie van de zomerfolder.

40 jaar nellestein

Activiteiten najaar  2018

Hieronder ziet u wat de laatste najaarsactiviteiten waren,
ook te lezen in de folder.